پایان اکران آنلاین «بنفشه آفریقایی» و اعلام میزان فروش این فیلم

به گزارش عصرسینما، فیلم سینمایی «بنفشه آفریقایی» به کارگردانی مونا زندی حقیقی با فروش ۳۸ هزار و ۳۴۶ بلیت در سینمای آنلاین فیلیمو و نماوا به کار خود پایان داد.
فیلم سینمایی «بنفشه آفریقایی» که از روز سه شنبه ۱۱ شهریور وارد اکران آنلاین شد با گذشت۳۰ روز از اکران با مجموع فروش ۳۸هزار و ۳۴۶ بلیت فروخته شده در دو بستر وی او دی (فیلیمو و نماوا) به پایان اکران آنلاین خود رسید.
در دومین فیلم سینمایی مونا زندی حقیقی، فاطمه معتمدآریا، سعید آقاخانی، رضا بابک، ندا جبرائیلی و رویا جاوید نیا بازی کردند که با فروش ۷۶۶ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان به زودی وارد شبکه نمایش خانگی خواهد شد و در دسترس عموم مردم قرار خواهد گرفت.
این فیلم برای اولین بار در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد که در آن جشنواره برای رشته های بهترین بازیگر نقش اول زن با بازی فاطمه معتمد آریا و بهترین موسیقی متن با هنرمندی پیمان یزدانیان نامزد شده است.
همچنین سینمای آنلاین فیلیمو و نماوا با فیلم های «بی حسی موضعی»، «دوئت»، «هایلایت»، «ایستگاه اتمسفر»، «گیلدا» و «زنها فرشتهاند ۲» به کار خود ادامه می دهد که پیش از این فیلم های «خروج»، «زیر نظر»، «طلا»، «هفت و نیم»، «لتیان»، «خوب، بد جلف ۲» و … در این دو بستر به نمایش درآمده اند.