کرونا جان بازیگر مشهور بنگلادشی را هم گرفت

 

عالی ذاکر بازیگر مشهور بنگلادشی بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت. رئیس جمهور بنگلادش فقدان این هنرمند پیشکسوت را تسلیت گفت.

به گزارش روزنامه جاناکانتا، عالی ذاکر بازیگر مشهور و پیشکسوت بنگلادشی برای همیشه صحنه نمایش را ترک کرد و در ۷۶ سالگی به دیار باقی شتافت.

سال ۲۰۲۰ برای بنگلادش ضررهای معنوی جبران ناپذیری به بار آورد. هر از گاهی شخصیتهای آموزشی، ادبی و یا فرهنگی را به دیار باقی می‌برد. چراغها دارد یکی یکی خاموش می شود. گویا توان آن را نداریم تا از آسیب های اپیدمی ویروس کرونا عبور کنیم. آخرین نمونه آن خداحافظی علی ذاکر، شخصیتی بزرگ در دنیای فرهنگ بنگلادش است. او در نبرد با سرطان شکست نخورد، اما از گرش ویروس کرونا نتوانست خلاص شود.

عالی ذاکر، بازیگر و کارگردان تلویزیون، تئاتر و سینما دو روز قبل در بیمارستانی در داکا درگذشت. او تحت درمان کووید-۱۹ بود. او در ابتدا در ۱۸ نوامبر، به دلیل مشکلات قلبی در بیمارستان تخصصی بنگلادش در داکا بستری شد که در آنجا آزمایش ویروس کرونای او مثبت شد.

آنطور که رایزنی فرهنگی کشورمان در بنگلادش خبر داده، عبدالحمید رئیس جمهور و شیخ حسینه صدر اعظم برای ادای احترام به شخصیت فرهنگی درگذشته بنگلادش پیام تسلیت صادر کردند. وزیر امور خارجه و امور فرهنگی کی ایم. خالد همچنین از درگذشت ذاکر ابراز ناراحتی کرد.

رئیس جمهور در واکنش به درگذشت ذاکر گفت: ما عزادار مرگ او هستیم. درودِ بیکران بر او. عمیقاً به خانواده داغدار وی تسلیت می گوییم.

نخست وزیر هم از درگذشت علی ذاکر ابراز اندوه عمیق کرد. وی در پیام تسلیت پس از درگذشت این شخصیت برنده مدال عالی اکوشه گفت: سهم علی ذاکر در جنگ بزرگ استقلال، عرصه فرهنگی و هنری کشور به یادگار خواهد ماند.

عالی ذاکر در ششم نوامبر سال 1944 در چیتاگونگ به دنیا آمد. او در سال 1971 در جنگ استقلال علیه پاکستان شرکت نمود. علی ذاکر در سال 1972 به گروه تئاتر «آرانیاک» پیوست. او نمایشنامه هایی مانند «تاریخ باقی مانده»، «جامعه زنان»، «در دهکده ممنوعه» و «بی حرکت» را کارگردانی کرد. مردم بنگلادش او را بیشتر برای بازیگری در نمایشنامه های کلاسیک تلویزیونی مانند «امروز یک شنبه» و «چند همسری» می شناسند.

ذاکر در جنبش جنگ آزادسازی بنگلادش علیه پاکستان نقش داشت. او همچنین یک موسس موزه جنگ آزادی در داکا بود. ذاکر به دلیل سهم خود در زمینه تئاتر ، در سال 1999 دومین جایزه عالی غیر نظامی اکاشه (Ekushey Padak) بنگلادش را دریافت کرد.

 

منبع: فارس

 

 

مشاهده بیشتر

شاید از این نوشته‌ها هم خوشتان بیاید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا